FK Mladá Boleslav x Radčice 17:0 (7:0)

09.10.2015 15:31

Video s typy výsledku zápasu zde: https://youtu.be/M27hCSig8Oo

 

V přáteláku projektu Kopeme za fotbal padlo 17 gólů

09. 10. 2015
V přátelském utkání hraném ve zkráceném čase 2x30 minut Boleslavští na svém mistrovském trávníku Městského stadionu Mladá Boleslav Adidas Arény hostili v rámci projektu Kopeme za fotbal účastníka jabloneckého okresního přeboru.

Zachmuřené a deštivé počasí neubralo aktérům dobrou náladu. Boleslavští k utkání nastoupili po dopolední tréninkové fázi v posilovně a s požadavkem trenéra Karla Jarolíma, aby proti papírově slabšímu protivníkovi hráli s poctivým přístupem, jak se sluší a patří při jakékoliv jiném herní přípravě.
Fotbalisté Radčic za povzbuzování početné skupiny svých fanoušků, jejichž značnou část tvořily manželky a přítelkyně hráčů, bojovali se sympatickým nasazením. Přesto ani jednou nepřekonali boleslavského brankáře a inkasovali sedmnáct gólů. Stejný příděl obdrželi v červnovém přáteláku od prvoligového týmu Teplic a v dubnu s prvoligovým Jabloncem prohráli 2:27. Samozřejmě v obou případech také v rámci projektu Kopeme za Fotbal, který už čtyři roky umožňuje amatérským fotbalovým týmům soutěživou formou vydobýt si právo přátelského střetnutí s prvoligovými fotbalovými profesionály. V takových zápasech je více než výsledek důležitý pocit spokojenosti a mimořádnost sportovního zážitku ze souboje s osobnostmi známými z televize, novin a časopisů. Tak tomu i bylo ve čtvrtek 8. října 2015 na mladoboleslavském trávníku při duelu FK Mladá Boleslav - TJ Sokol Radčice 17:0.

Sestava FK Mladá Boleslav 1. poločas: - Šeda, Fleišman, Bořil, Kúdela, Kysela Skácel, Ščuk, Chramosta, Kubista, Rada, Baroš.
Sestava FK Mladá Boleslav 2. poločas: - Diviš, Kozma, Kubista, Křapka, Mendy, Kateřiňák, Malpon, Albina, Zahustel, Magera, Chramosta.

V sestavě TJ Sokol Radčice se vystřídalo hokejovým stylem šestnáct hráčů: T. Řehák, Svoboda, Slováček, Štyndl, Dudáš, Maleček, Petr, F. Řehák, Hádek, Strnad, Jiránek, Havlíček, Hanáček, Sůva, Jirman a Havel.

Branky: Chramosta 9, Kysela 2, Ščuk, Skácel, Kateřiňák, Mendy, Malpon, Albina.

ŽK: Svoboda

Rozhodčí: Pechanec - Nejedlo, Vaňousek

 

Zpět