9. kolo Mšeno B x Radčice 6:0 (4:0)

26.10.2019 14:00

II. třída OP Jablonecka
Hlavní hřiště Břízky , 10 diváků | Rozhodčí: Albl Václav, Nestler Heinrich, Novák Adam

Střelci: 6. Zámečník Michal, 16. a 29. Kobylka Vojtěch, 33. a 75. Jiroušek Petr, 61. Švorc Lukáš
ŽK: (1:1) Ryšavý D. x Řehák F.

Mšeno: Braniš - Dočkal (61. Dutka), Hujer (46. Flek), Šťovíček (79. Uko), Kobylka (46. Ryšavý), Jiroušek, Švorc, Škvor, Šťovíček, Zámečník
Radčice: Řehák T. - Havlíček, Hádek, Řehák F., Kozlovský - Řehák M., Koudelka, Veselý, Sůva - Strnad

Opět tragická docházka. Dopoledne to vypadalo, že nás bude ještě 13, ale nakonec jsme se opět sešli pouze v deseti lidech. Zápas se místo na UMT odehrál na velkém fotbalovém hřišti, které je přibližně dvakrát větší než hřiště v Radčicích.

Mšeno od začátku tlačilo, obranná řada a gólman Radčic měli plné ruce a nohy práce. Během první půle jsme inkasovali 4 góly. Nutno podotknout, že Mšeno bylo téměř v nepřetržitém tlaku s ojedinělými výpady Radčic (Veselý, Strnad). Mšeno několikrát ztroskotalo na obranné řadě, několik vynikajících zákroků předvedl gólman Řehák a několikrát svoje šance trestuhodně zahazovali útočníci Mšena.

Druhý poločas Mšeno vystřídalo a Radčice se dostávaly více do hry. Žádná šance se však nepodařila dotáhnout i když kolikrát chybělo opravdu málo (Strnad, Veselý, Řehák M., Hádek). Radčice ve druhém poločase obdržely pouze dvě branky, opět několikrát výborně zasáhl gólman, hodně šancí odrazila obranná řada a opět několik pokusů minulo bráno úplně.

Příští týden se hraje poslední zápas podzimu. Na domácím hřišti přivítáme Malou Skálu (soupeř je tabulkově za námi). Doufejme, že docházka bude dostatečná a sezónu ukončíme vítězstvím. Zápas se hraje od 13:30 a následovat bude dokopná, která se uskuteční v Rádecké hospodě.

 

Zpět