8. kolo Radčice x Kokonín 1:4 (0:1)

14.10.2017 15:30
Střelci: 90. Zikmund Tomáš - 43. Šilhán Miroslav, 60., 63. a 70. Janků Láďa
ŽK: 0:1 (Štichauer)
Radčice: Řehák T. - Bujárek, Slováček, Řehák F., Šturm - Veselý, Petr, Novák, Sůva - Havel (75. Havlíček), Miller (12. Zikmund)
Kokonín: Hrdý - Malý (78. Kunze), Krejčík, Štichauer, Rákay, Hlubuček (46. Penz), Mrklas, Denín (75. Chuchla), Šourek (46. Neprasil), Šilhán, Janků (70. Maixner)
 
Do Radčic dorazil první tým okresního přeboru Jablonecka. Před zápasem se ani všichni hráči Kokonína nevešli do kabiny hostí a náhradníci museli čekat na schodech před kabinami. První poločas byl vyrovnaný, hrálo se většinoiu ve středu hřiště a Kokonín si ojediněle vytvářel větší příležitosti, které však hostující útočníci trestuhodně neproměňovali. Již ve 12. minutě se zranil domácí Miller a musel být vystřídán. Až dvě minuty před koncem poločasu se Kokonín po standartní situaci dokázal prosadit, skóroval hostující Šilhán.
 
Druhý poločas byl ze začátku opět poměrně vyrovnaný, v 60. minutě však začal úřadovat hostující Janků, který během 10 minut zaznamenal hatrick. V 80. minutě po faulu domácího Slováčka, který následoval po neodpískaném faulu na domácího hráče, kopal Kokonín penaltu. Domácí brankář Řehák vystihl směr střely a poslal míč do autu. Radčice následně vrhly všechny síly do útoku. Výsledkem byl roh, který Kokonín nedokázal odkopnout a tak skákající míč z 10 m před brankou uklidil pohotovou střelou Zikmund. Radčice tak po statečném boji prohráli s lídrem okresního přeboru 1:4.

 

Zpět