7. kolo Radčice x Držkov B 2:1 (0:0)

07.10.2017 16:00

Střelci: 57. Hádek Pavel, 88. Strnad Daniel - 71. Kratochvíla David
ŽK 2:2 (Petr, Slováček x Varga, Linhart)
Radčice: Řehák T - Kodelka, Řehák F., Slováček, Šturm - Sůva, Novák, Petr, Hádek (65. Zikmund) - Strnad, Veselý
Držkov: Pěnička - Leitgeb, Bráza, Hrabák, Varga, Machačka (46. Soukup), Linhart, Kratochvíla, Machula J., Zajíc (46. Frýba), Machula V.

Radčice byly první poločas lepším týmem, bohužel se jim nepodařilo vstřelit branku. Největší šanci prvního poločasu měl Strnad, který však svoji střelou přímo trefil hostujícího gólmana Pěničku.
Druhý poločas domácí opět byly lepším týmem. V 57. minutě vybojoval míč Sůva, v rohu obešel obránce a krásným centrem našel Hádka, který se nemýlil. Po domácí brance se hra vyrovnala a i Držkov se dostával do šancí. V 71. minutě byl odpískán nepřímí kop za stížnost na rozhodčího. Držkov z následného nepřímého kopu vyrovnal, když si na centr naběhl Kratochvíla. Hra byla stále vyrovnaná, ale Radčice si následně vytvořili několik dalších solidních šancí, bohužel jejich proměnění stejně jako v prvním poločase vázlo. V 88. minutě Radčice zahrávaly po faulu na Nováka přímí volný kop, na který si vyskočil Strnad a poslal domácí hlavou opět do vedení. Radčice následně kontrolovaly hru a v místním derby si tak připsaly 3 body za vítězství 2:1.

https://youtu.be/bLL6vx4SaVs Vítězný pokřik
https://youtu.be/hhogxJOFYR8 2. poločas
https://youtu.be/6EWdqXEGsTE Tresťák Radčice

foto: https://ruchadloradcice.rajce.idnes.cz/20171007_7._kolo_OP…/

 

Zpět