7. kolo OP - Radčice x Železný Brod B 4:0 (1:0)

28.09.2016 16:30

Branky: 15. Jiránek, 51. a 53. Strnad, 73. Novák

Radčice: Řehák T. – Koudelka, Hádek, Řehák F., Havlíček – Sůva (73. Vágner), Maleček, Petr, Veselý – Strnad, Jiránek (57. Novák)

Železný Brod: Mařík – Plachý, Musílek, Havlíček, Vozka, Štastný, Tunka, Drobný, Strnad, Kučera

Na dohrávané první kolo okresního přeboru ve sváteční den dorazila rezerva Brodu pouze s deseti hráči. První poločas byl vyrovnaný. Domácí se snažili dlouhými nákopy vysílat útočníky za obranu hostí. Hostující tým se naopak snažil rychlou kombinační hrou proniknout před branku soupeře. Již v 15. minutě se po brejku prosadil domácí Jiránek. Do poločasu bylo ještě několik šancí, jak na straně domácích, tak i na straně soupeře.

Po přestávce byl již hendikep jednoho hráče více znatelný. Po rohovém kopu v 51. minutě zvýšil náskok domácí Strnad. A když tentýž hráč o dvě minuty později zvyšoval na 3:0. Bylo již téměř o výsledku rozhodnuto. Závěr zápasu již patřil domácím, kteří byli ofenzivnější a soupeře nepouštěli do vyložených šancí. Z několika slibných akcí se již dokázal prosadit pouze střídající Novák, který stanovil konečný výsledek zápasu na 4:0 pro domácí Ruchadlo Radčice. Domácí si tak připsali první letošní vítězství a obrana s gólmanem udržela čisté konto.

Video s oslavou vítězství: https://youtu.be/rA6ejMX_QD0

Zpět