7. (23.) Nová Ves x Radčice 0:1 (0:0)

03.06.2017 17:00

Gól: Novák 

ŽK: 0:1 (Novák) 

Rozhodčí: Maňák Vlastimil - Štědrý Pavel, Sukhan Vasyl

Nová Ves: Vít – Vávra, Šilhán, Jantsch, Peroutka, Halama L. (69. Cerman), Šuvala, Kohout, Halama L. (62. Pokorný), Heletey (55. Linka), Janda (46. Nýč) 

Radčice: Řehák T. – Koudelka, Hádek, Řehák F., Bujárek – Veselý, Novák, Vebr, Petr (89. Svoboda), Miler – Jiránek (46. Sůva) Poslední kolo nadstavby 

Okresního přeboru skupiny B zahájili lépe Radčice, které si v prvním poločase vytvořily řadu šancí. Nejvýznamnější měl asi Radčický Miler, který nedokázal trefit skákající míč na hraně malého vápna, či Veselý, který se snažil přelobovat gólmana Víta, střela však skončila i mimo branku. Nová Ves v prvním poločase hrozila pouze z autů v blízkosti Radčické branky. Žádná střela však vážně branku Radčic neohrozila. 

Druhý poločas začal stejně jako ten první, Radčice se dostávaly do šancí, ale finální zakončení vázlo. Ze začátku poločasu nebezpečně hlavičkoval Sůva, ale Vávra jeho střelu chytil. Až v 52. minutě, Miler našel krásnou přihrávku osamoceného Nováka, který chladnokrevně poslal míč k tyči Novoveské branky (0:1 pro Radčice). Za několik minut se situace opakovala, Miler našel Nováka a Novák místo střely ještě přihrával a tak celá akce skončila neúspěchem. Nová Ves vrhla všechny síly do útoku, několikrát jejich hráči dostali míč do pokutového území, kde dobře zakročil gólman Řehák, či odkopával míč obránce. Zhruba 5 minut před koncem měla Nová Ves největší šanci, střelu mezi tyče vytáhl gólman Řehák na roh a tak zápas skončil 0:1 pro Radčice. 

Radčice si připsaly 5 výhru v nadstavbě skupiny B Okresního přeboru na Jablonecku a zároveň vyhrály i všechny venkovní zápasy. Konec sezóny Radčice ukončily na tradiční dokopné, která se konala v Hospodě v Jílovém u Držkova. Sezóna byla ukončena s 31 body (9 výher, 4 remízy a 10 proher), s kladným skórem 57:56.

Zpět