6. kolo OP - Radčice x Kokonín B 2:2 (0:2)

24.09.2016 16:30

ŽK 0:2

Radčice: Řehák T. – Koudelka, Řehák F., Hádek, Havlíček – Veselý, Maleček, Petr, Sůva – Svoboda, Strnad

Kokonín: Lhota – Rákay, Leitgeb, Kratochvíl (55. Hruška), Chuchla, Šourek, Winkler, Neprasil, Penz, Kučera, (56. Hora), Maixner

V sobotu se za hezkého počasí odehrálo další kolo okresního přeboru. Domácí chtěli získat letošní první body a do zápasu vykročili odhodlaněji. Prvních třicet minut měli domácí více ze hry, ale k finálnímu zakončení se dostávali sporadicky. Ve 36. minutě poprvé zahrozili hosté, kdy se po rohu dostal k dorážce hostující Chuchla, který z dálky lobem přehodil obranu i domácího gólmana a Kokonín tak vedl 0:1. Hra Radčic byla od tohoto okamžiku značně nekoncentrovaná. Další potrestání přišlo již ve 40. minutě, kdy po chybě krajního obránce Winkler zvyšoval již na 0:2. Koncem poločasu domácí brankář zlikvidoval další vyloženou šanci hostů.
Během přestávky si domácí hráči vše vyříkali a do druhého poločasu vstoupili s odhodláním něco s výsledkem udělat. Tlak domácích vyústil v pokutový kop, který proměnil Strnad. Domácí se hnali za vyrovnáním a hosté do otevřené obrany hrozili rychlými brejky, z nichž jeden skončil tyčí a několik dalších zlikvidoval domácí brankář. Asi v 75. minutě přišla další nepříjemnost pro domácí, kdy hřiště po zranění musel opustit Svoboda a protože domácí neměli nikoho na střídání, tak dohrávali o deseti. Tlakem v posledních minutách, kdy útočila i celá obraná řada, vznikl rohový kop, který byl odvrácen pouze na velké vápno. Z následné dorážky hostující obránce zahrál rukou a kopala se druhá penalta. Tu opět proměnil domácí Strnad a stanovil tak výsledek utkání na 2:2.

 

Zpět