6. kolo OP Kokonín x Radčice 7:0 (2:0)

26.09.2020 16:30
26. 9. 2020 16:30
Okresní přebor II.třída
Malá Skála , 50 diváků
Rozhodčí: Vasko Ivan, Lebeda Karel, Křelina Kryštof
Střelci: 29. Šilhán Miroslav, 40., 47., 49. Janků Láďa, 61., 67., 87. Bajzik Martin,
ŽK: 1:1 (Pánek, Řehák M.)
Kokonín: Lhota - Pánek, Fukal, Šilhán, Pala (79. Chuchla), Mrklas, Šourek (45. Winkler), Staněk, Duštíra (58. Bajzik), Šilhán, Janků (60. Maixner)
Radčice: Kudrnáč - Bujárek, Řehák F. Kozlovský, Řehák T. - Havlíček, Veselý, Novák, Sůva - Řehák M., Koňák
Po celodenním dešti se počasí nakonec umoudřilo a těsně před zápasem přestalo pršet. Hřiště bylo měkčí, ale regulérní. Radčice opět lepily sestavu na poslední chvíli a opět jich bylo pouze 11 včetně Jirky.
Kokonín měl první poločas drobnou převahu - jak rychlostí, tak přesností přihrávek. Do vážnějších příležitostí se však nedostával. Až ve 29. minutě Milan Fukal krásně nacentroval, před brankou se míč několikrát odrazil a nejlépe se zorientoval Kokonínský hráč Šilhán, který dorazil míč do brány. Radčice měly také dvě šance, Havlíčkovi míč však utekl a Michla Řehák trefil tyč. Ve 40. minutě se po rohu a opětovném nedůrazu ve vápně, kdy Rádečtí nedokázali odkopnout míč, radoval opět Kokonín. Svoji první branku v zápase trefil Janků.
Druhý poločas začal fiaskem, ze dvou rychlých útoků Kokonín vytěžil dva góly, oba střelil Janků (47. a 49. minuta). Kokonín byl fyzicky na tom výborně, rychlé narážečky a přechod do útoku Radčice nestíhaly a tak se v 61., 67. a 87. minutě trefil ještě rychlý náhradník Bajzik. Radčice měly nějaké náznaky, vyložená gólová šance však nepřišla.
Kokonín tak po zásluze vysoko vyhrál a Radčice mohly být rádi, že výsledek nebyl dvouciferný, nějaké šance chytil Kudrnáč, něco trestuhodně zakopli a něco zachránil rozhodčí ofsajdem!

 

Zpět