5. kolo OP - Plavy B x Radčice 4:0 (0:0)

18.09.2016 16:00

Plavy B x Radčice 4:0 (0:0)

Plavské „B“ si připsalo první body v sezóně proti Radčicím. V boji o poslední příčku tabulky v okresním přeboru byly úspěšnější Plavy, i když konečný výsledek byl pro hostující celek vzhledem k předvedené hře dosti krutý. Domácí nastoupili k zápasu s vyztuženou obranou v čele s Korotvičkou a dirigentem Šimerdou v záloze.

První poločas měli domácí sice mírou převahu, ale až na šanci Červinky po centru Tomíčka byl hostující brankář bez práce. Hosté hrozili z protiútoků, ale žádný nedotáhli do úspěšného konce.
Do druhé poločasu se do útoku posunul Tomíček a během dvou minut ( 48. a 49. minuta) rozvlnil dvakrát síť hostujícího celku. První branku vstřelil povedenou střelou z 20 metrů k tyči a druhou po úniku z levé strany z malého vápna. Po zbytek zápasu se hra přelévala z jedné strany na druhou, ale domácí byli i nadále více produktivní. Skóre navýšili domácí v 77. min. po dalekonosné střele Szatmariho, kterou brankář vyrazil jen před sebe a Jandura nezaváhal. Poslední branku vstřelil náš benjamínek Lubas po centru Šimerdy. Díky zodpovědnému výkonu brankáře Nežádala i celé obrany jsme uhájili čisté konto.

Plavy: Nežádal – Szatmari, Korotvička, Meisl, Fojtík – Tomíček ( 58. Jandura), Kouřil (70. Wild), Šimerda, Svačina ( 62. M.Černý) – L.Černý (46.Lubas), Červinka (78.Harik)

Radčice: Řehák T. - Koudelka, Slováček, Řehák F., Vebr - Sůva, Maleček, Hanáček, Petr - Veselý, Svoboda

 

Zpět