19. kolo Radčice x Malá Skála 3:2 (2:1)

30.05.2015 17:00
Již začátek utkání napověděl, že utkání bude otevřené a pro diváky zajímavé. Domácí hned ve 2. minutě neproměnili vyloženou šanci, hned z protiútoku museli čelit 2 vyloženým šancím hostujícího týmu a ve 4. minutě po individuální rychlé akci se podařilo domácím vstřelit první branku hezkou střelou Strnada. V dalším průběhu poločasu obě mužstva předváděla kombinační hru se spoustou hezkých akcí. Až v samotném závěru poločasu se diváci dočkali dalších branek. Po rohovém kopu krásnou hlavičkou podruhé překonal hostujícího brankáře Strnad. Hostům se ale podařilo hned z protiútoku snížit - domácí hráč fauloval v pokutovém území a nařízenou penaltu s přehledem proměnil Kotrba.
Ve druhém poločase měli více ze hry hosté a domácí především hrozili z rychlých protiútoků. V 59. minutě se jim podařilo navýšit vedení, kdy se domácímu útočníkovi Strnadovi podařilo završit hattrick. Od té doby se domácí především soustředili na obranu a bohužel své další šance neproměnili. Hostům se podařilo překonat obranu až v samotném závěru brankou Nováka v 86. minutě. Zbytek zápasu si již domácí své vítězství pohlídali.

Utkání řídil Mikula - Brožek, Fridrich.

Výsledek utkání: 3:2 (poločas 2:1)
Branky: Radčice - Strnad (4., 45. a 59.min)
            Malá Skála - Kotrba Z. (45.min), Novák (86.min)
             
Žluté karty - Radčice/5, Malá Skála/3

Sestavy:
Radčice - Řehák T. - Havlíček (střídán 45.min Jirák), Koňák (střídán 45.min Daníček), Miler, Maleček, Petr (střídán 70.min Sůva), Novák (střídán 57.min Šrejma), Řehák F., Hádek, Strnad, Jiránek (střídán 45.min Svoboda)
Malá Skála - Krause - Cafourek, Kotrba J. (střídán 9.min Šída), Nikodým, Šťastný, Novák, Kotrba Z., Volek, Jarolímek (střídán 56.min Polcer), Šilhán J, Šilhán K.

Diváků 40
Zpět