18. kolo Radčice x Rychnov 0:2 (0:1)

11.06.2016 17:00

Góly: Kalina, Dupač

ŽK 0:1

 

V posledním soutěžním zápase sezóny 2015/2016 přijel třetí Rychnov do Radčic k šestému týmu okresního přeboru. V prvním poločase měli drobnou převahu domácí hráči, kteří se hlavně zásluhou Strnada dostávali do zakončení. Rychnov z první vážnější akce skóroval. V 21. minutě otevřel skóre Kalina. Přibližně po půl hodině hry přišla největší šance domácích, když Strnad loboval gólmana hostí a míč se od břevna snesl na brankovou čáru, opět do břevna a ven.  V prvním poločase toho bylo vidění však více, několik skrumáží před brankou domácí, kdy obránci odkopávali míč na poslední chvíli, či několik střel domácích, kdy ke gólu často chyběli pouze decimetry.

Druhý poločas byl již z obou stran podstatně horší, jako by se již oba týmy více těšily na dokopnou, než na předvedený výkon na hřišti. Domácí se až na výjimky nebyly schopní vůbec dostat do pokutového území hostí. Hosté na tom nebyli o moc lépe. Pouze v 60. minutě po slibné kombinaci a přečíslení domácí obrany skóroval Dupač. Poslední půlhodinu se již nic zajímavého nestalo a tak si všechny body z posledního zápasu odvezl Rychnov, který si definitivně pojistil třetí místo v tabulce. Radčice zůstaly na šestém místě se sedmi výhrami, čtyřmi remízami a sedmi prohrami.

 

Radčice: Řehák T. – Bujárek, Řehák F., Slováček, Jirman (46. Havlíček) – Veselý, Petr, Maleček, Miller (57. Sůva) – Strnad (46. Jiránek), Dudáš (73. Havel)

Rychnov: Ducháček – David, Lána, Janků, Procházka, Jindra, Kalina, Kubát K., Dupač, Kubát F., Havlíček – střídající hráči Viktora, Nedelchev, Vondrák

Zpět