16. kolo Kovo x Radčice 7:2 (2:1)

01.06.2019 10:15

Okresní přebor II.třída
Rádlo , 25 diváků 
Rozhodčí: Smoleňák Petr, Kafka František, Štědrý Pavel
Střelci: 8. Farský Robert, 14. Přibyl Dominik, 50. Chropůvka Jaroslav, 81. Halama Michal, 47.+54.+68. Vít Martin - 19. Veselý Ondřej, 56. Přibyl Dominik (vl.)
Kovo: Bednář - Halama J., Šilhán, Šimůnek (46. Sankot), Chropůvka, Farský, Přibyl (61. Karaqi), Hall, Rác (46. Bílek), Kocúr (71. Halama M.), Vít (76. Zikeš)
Radčice: Řehák T. - Pokorný, Koudelka, Řehák F., Bujárek - Šturm, Srbek, Horáček, Havlíček (52. Zikmund) - Řehák M., Veselý

FK Kovo bylo na domácím hřišti favoritem, což se potvrzovalo od samotného začátku. Již v 8. minutě po krásném centru z půlky prosadil Farský. Ve 14. minutě hráči Kova kombinační hrou překonali rádecký val a Přibyl se zblízka nemýlil a bylo to již 2:0. Radčice se pomalu dostávaly do hry. V 19. minutě se dostal na hranici velkého vápna Veselý, který následně poslal míč za brankáře Bednáře (2:1). Kovo mělo stále nápor, ale Rádecký gólman a obrana byli proti. Při jednom ze zákroků si však Řehák T. poranil sval na noze. Do poločasu mohl vyrovnat ještě Rádecký Srbek, který se protáhl až do pokutového území. Jeho prudkou střelu z úhlu pod břevno však gólman reflexivně vyrazil.

Druhý poločas začal katastrofou pro Radčice. Brankář nebyl zdravotně stoprocentní a hned z prvního útoku Kovo udeřilo a Vít dal svůj první gól v tomto zápase. Za 3. minuty se opět po rychlém brejku a přesném centru prosadil Chropůvka. V 54. minutě zvyšoval již na 1:5 svým druhým gólem Vít. Radčice pak měly šanci na druhé straně. Centr z boku si do vlastní sítě srazil Přibyl a bylo to 2:5. V 68. minutě dokonal svůj hatrick Vít. Radčice měly ojedinělé šance, bohužel nic z toho se nepodařilo dotáhnout do zdárného konce a tak v 81. minutě na konečných 2:7 upravil Halama M.

 

Zpět