15. kolo Radčice x Janov 1:1 (0:0)

08.04.2017 16:00

Góly: 68. Strnad X 83. Svoboda

ŽK: 1:2 (Svoboda x Nitsche, Zámečník)

Radčice: Řehák T. – Koudelka, Bujárek, Řehák F., Havlíček (46. Novák) – Veselý, Maleček, Svoboda, Sůva – Jiránek, Strnad

Janov: Ducháček – Huk (53. Kovalda), Mlejnek, Zámečník, Martínek, Manina, Svoboda, Nitsche, Sedlmajer, Suchánek, Dejmek

Zápas začal minutou ticha k uctění památky pana Jiřího Kozlovského staršího, který byl významným funkcionářem a fanouškem domácího klubu. Hráči Radčic odehráli celé utkání s černou páskou na rukávě. První poločas byl ve znamení spousty chyb a několika šancemi na obou stranách. Domácí Strnad obešel tři hostující hráče, ale s gólmanem tváří tvář si poradit nedokázal. Na domácí branku nebezpečně vystřelil domácí Sůva, který se snažil odkopnou míč a gólman pohotově jeho střelu vytáhl alespoň na roh. Za nedlouho po nepříliš vydařeném autovém vhazování přišel rychlý brejk hostů, s prázdnou bránou si však hostující útočník neporadil a branku přestřelil. Domácí mohli do poločasu skórovat po skrumáži před brankou se snažil míč do soupeřovy branky dostrčit Sůva patičkou.

Druhý poločas byl opět dost otevřený. Postupem doby se hostující tým dostával do mírného tlaku. Byly to však domácí, kteří se radovali – Jiránek v 66. minutě dovedl míč do pokutového území, kde si položil gólmana, následovala zpětná přihrávka na Strnada, který jednoduše poslal míč do prázdné branky. Tlak hostujícího týmu se však mírně navyšoval, ale byl to opět Jiránek, který se opět dostal před samotného gólmana, ten však balón vyrazil, Jiránek rychle doběhl k vyraženému balónu a hostující hráč odkopl míč i s nohami Jiránka. Domácí se však pokutového kopu u rozhodčího dožadovali marně. O několik minut později v 83. minutě hostující zahrávali rohový kop, balón ve vápně našel nohu hostujícího Svobody a ten se nemýlil. Stanovil tak výsledek na konečných 1:1.

Zpět