13. kolo Radčice x Malá Skála 1:5 (1:0)

28.04.2018 17:00
góly: 20. Petr x 48. Šilhán, 53. a 56. Novák, 58. Jarolímek, 61. Rulec
ČK: 0:1 Cafourek (2x ŽK v 41. min)
ŽK: 3:4 (Řehák F., Strnad, Slováček x Kopecký, Šilhán, 2x Cafourek)
 
Radčice: Řehák T. - Slováček, Řehák F., Hádek, Veselý - Sůva (55. Havlíček), Novák, Miller, Svoboda (80. Havel) - Petr, Strnad
Malá Skála: Hlaváč - Kopecký, Rulec L., Šilhán, Novák (75. Čech), Plachý, Jarolímek, Hloušek, Cafourek, Rulec R. (65. Polcer), Nikodým
 
První poločas patřil domácím. Radčice se dostávaly do rychlých protiútoků. Hostující hráči se často nechali vyhecovat a za cenu hrubých faulů rozhodčí naděloval karty. Ve 20. minutě se po individuální akci prosadil Petr a Radčice vedly 1:0. Ve 20. minutě Petr opět předběhl obránce Cafourka, který ho rukou zezadu stáhl. Rozhodčí však po tomto faulu udělil pouze žlutou kartu, i když Petr již běžel osamocen na brankáře. Cafourek však první poločas nedohrál, po hrubém zákroku na domácího Nováka se ve 41. minutě poroučel ze hřiště (druhá žlutá karta).
Druhý poločas již tradičně na jaře Radčice nezvládly. Malá Skála i v 10 hráčích udeřila. Ve 48. minutě se po rohovém kopu prosadil Šilhán. Následně mohly odpovědět Radčice, ale čárový rozhodčí byl proti a odmával ofside, který zjevně nebyl. Výsledkem tedy byl pouze neuznaný gól. V 53. minutě z dálky vystřelil Novák, jeho střelu si gólman Řehák nešťastně srazil do branky. V 56. minutě Novák prokličkoval domácí obranou a bylo to již 1:3. Ihned po rozehrání Radčice zahrávaly volný přímí kop, míč se nepřeletěl zeď a Jarolímek z rychlého protiútoku zvyšoval již na 1:4. V 61. minutě zkázu pro domácí dokonal Rulec, který se opět protáhl mezi několika hráči a upravil výsledek na konečných 1:5.
20. diváků tak mohlo sledovat zápas dvou rozdílných poločasů. Domácí na jaře ještě nevyhráli a po třech zápasech mají hrozivé skóre 2:14. Tento víkend se hraje derby v Držkově, které ukončí základní část okresního přeboru (následně bude následovat ještě 7 zápasů nadstavby).

 

Zpět