12. kolo Rychnov x Radčice 6:2 (2:2)

29.10.2016 14:30

Góly: 9. Kubát K., 40., 57. a 65. Janků, 54. Kubát F., 89. Kusebauch x 3. Havlíček, 34. Hamáček

ŽK 0:2

Rychnov: Ducháček – David, Kubát F., Dupač (73. Hrstka), Petr (34. Nedelchev), Lána (53. Procházka), Kusebauch, Kalina, Janků, Jindra, Kubát K.

Radčice: Řehák T. – Havlíček, Novák, Bujárek, Koudelka – Veselý, Petr, Hanáček, Sůva – Jiránek, Svoboda

Zápas začal tlakem domácích. Již ve 3. minutě se však radovaly Radčice. Po dlouhém autu a prodloužení hlavou se z otočky krásně trefil Havlíček, který přeloboval domácího gólmana a Radčice tak vedly 0:1. Rychnov neustále tlačil, měl rychlé průniky a několik přímých kopů. V 9. minutě se po rohovém kopu prosadil Kubát Kamil a srovnal na 1:1. Domácí byli nadále ofenzivnějším týmem a Radčice se občas dostávaly do rychlých brejků. Jiránek pouze trefil vyběhnutého gólmana z pokutového území. Při tomto zákroku domácí gólman zahrál rukou, ale rozhodčí nezapískal. Ve 34. minutě se po krásné kombinaci opět prosadily Radčice, když balón do branky dorazil Hanáček. Rychnov byl však neustále rychlejší a lepší a tak ve 40. minutě po rychlém brejku vyrovnal Janků.

V druhém poločase již byl vidět velký rozdíl v kondici obou mužstev. Rychnov rychlými přechody a zakončením jasně dominoval na hřišti. V rychlém sledu v 54. Kubát, 57. a 65. minutě Janků góly potvrdili dominanci domácích. Nejlepším hráčem na hřišti byl však hostující gólman Řehák, který likvidoval další stoprocentní šance domácích. V 85. minutě dokonce zlikvidoval pokutový kop.  V 89. minutě se ještě prosadil Rychnovský Kusebauch a stanovil tak konečný výsledek utkání 6:2 pro domácí Rychnov.

Zpět