11. kolo Radčice x Tanvald 3:5 (0:2)

23.04.2016 17:00

Radčice x Tanvald 3:5 (0:2)

Zápas začal nedorozuměním domácích ve středu hřiště, kdy po rychlém brejku vedl Tanvald zásluhou Tolvaje již v 2. minutě 0:1. Hra byla vyrovnaná a odehrávala se převážně ve středu hrací plochy. Domácí se snažili kombinovat a Tanvald spoléhal na rychlé brejky. Ve 26. minutě přišla přesná přihrávka za obranu a tanvaldský útočník Svoboda přesnou střelou k tyči zvyšoval na 0:2. Do poločasu se již nic dalšího zajímavého na hřišti neudálo. Radčice měly ke konci poločasu drobnou převahu, ale skórovat se jim nepodařilo.

Po poločase se obraz hry nezměnil, Radčice měly mírnou herní převahu, kterou po nepřímém kopu využil Sůva. Domácí ožili a snažili se výsledek zápasu otočit. Když však domácí Jiránek zblízka přestřelil a Strnad z úhlu trefil pouze břevno, přišlo v rozmezí jedné minuty potrestání. Dva rychlé brejky Tanvald nemilosrdně zakončil (Borski a Tolvaj). Hosté v 66. minutě opět po rychlém brejku zvyšoval již na 1:5 a vše směřovalo k debaklu domácích. Ti však nesložili zbraně a ke konci utkání korigovali výsledek utkání (Veselý, Dudáš) na konečných 3:5 pro Tanvald.
Zápasu přihlížela v deštivém počasí letošní rekordní návštěva, kdy většinu fanoušků tvořila skupina z Tanvaldu. Zápas s přehledem řídil Pánek.

Radčice: Jirman – Havlíček (43. Koudelka), Řehák F., Hádek, Bujárek – Novák, Svoboda (45. Petr), Maleček, Sůva (57. Dudáš) – Strnad, Jiránek (60. Veselý)

Tanvald: Buriánek – Sevic, Hudec, Kadlic (46. Sedivy), Trmal, Bajzik, Prusík, Lorenc, Sklenička (46. Borski), Svoboda (82. Mlýnek), Tolvaj

 

Zpět