11. kolo Radčice x Jenišovice B 4:3 (3:0)

22.10.2016 15:30

Góly: 2. Maleček, 35. Veselý, 42. Jiránek, 89. Sůva – 49., 63., 78. Hradecký

ŽK 1:3

Radčice: Řehák T. – Havlíček, Novák, Miller, Koudelka – Veselý (60. Dudáš), Petr, Maleček, Svoboda (55. Sůva) – Jiránek, Strnad

Jenišovice: Bočok – Rác, Kočí, Strnad S., Beránek, Aron, Rosenbaum, Imlauf, Hanuš (Hradecký), Strnad J., Kazda

Radčice nastoupily s novou stoperskou dvojicí (Novák, Miller) a tak se čekalo, jak si sedne s brankářem a krajními obránci. Radčice od začátku byly ofenzivnější. První dlouhý aut si v pokutovém území nalezl Malečka, který hlavou již ve 2. minutě skóroval (1:0). Radčice byly lepším týmem první půle a Jenišovice více diskutovali s rozhodčím, než aby hrály. Radčice měly několik slibných šancí, ale až ve 39. minutě dlouhý nákop prodloužil hlavou domácí útočník za obranu, kam si naběhl Veselý, který elegantně přehodil vyběhnutého gólmana (2:0). Ve 42. minutě domácí záložník trefil tyč a z následné dorážky se Jiránek nemýlil (3:0).

Před začátkem druhého poločasu začalo hustě pršet a déšť trval celý druhý poločas. Jenišovice vyrovnaly hru. Domácí měli několik vyložených šancí, ale buď je vychytal hostující gólman, nebo střely jen těsně míjeli branku. Jenišovice vystřídaly a na hřiště přišel Hradecký. Byl to právě on, který svou rychlostí dal již ve 49. minutě naději, když proměnil rychlý brejk (3:1). V 63. minutě si obránci pod tlakem vyměňovali balón, následný odkop pouze trefil Hradeckého, který opět šel do rychlého brejku, který zakončil (3:2). Radčice opět zahodily další šance a tak v 78. minutě opět po rychlém brejku šli hostující útočníci do přečíslení dva na gólmana. Útočník Jenišovic těsně před pokutovým územím nahrál míč Hradeckému, který byl nejspíše v ofsajdu, rozhodčí hru pustil a Hradecký tak dovršil hattrick (3:3). Radčice se nevzdávali a minutu před koncem hlavou rozhodl Sůva, který stanovil konečnou podobu utkání na 4:3 pro domácí Radčice.

Utkání s přehledem řídil rozhodčí Pánek.

Zpět