11. kolo Jenišovice B x Radčice 4:1 (1:0)

15.04.2018 17:00
Góly: 38. Hradecký, 48. Rác, 50. a 88. Randák x 71. Strnad
ŽK 0:1 (Řehák F.)
Jenišovice: Cejnar - Svoboda, Randák, Preisler (62. Praisler), Resenbaum (62. Strnad J.), Strnad S., Kočí, Rác (51. Hubený), Hradecký, Bernard, Fiala
Radčice: Řehák T. - Havlíček (79. Miller), Slováček, Rehák F., Koudelka - Petr, Veselý, Šturm, Sůva - Strnad, Svoboda (46. Bujárek)
 
Jenišovice posílené několika hráči z "Á" mužstva od začátku více kombinovaly. Z větších jenišovických šancí první půlhodiny lze snad vyzdvihnout jen dorážku do tyče ze značného úhlu. Radčice hrozily z ojedinělých brejků. Ve 38. minutě si domácí útočník od pravé lajny dovolil průnik na střed hřiště, obešel asi 3 Rádecké hráče, nebezpečně vystřelil a gólman Řehák jeho střelu jen vyrazil před sebe. Na následnou dorážku Hradeckého již nedosáhl a tak domácí vedli 1:0. Z následujícího brejku se dostal do zakončení Strnad. Domácího gólmana překonal, ale však pro velmi těsný offside nebyl gól uznán.
Druhý poločas začal pro Radčice velkou chybou ve 48. minutě, kdy bránící hráči nechali celou pravou stranu otevřenou a domácí Rác tak po přenesení balónu na tuto stranu měl již cestu k Rádecké bráně volnou a následně překonal i hostujícího gólmana Řeháka. O dvě minuty později, zahrávaly Jenišovice volný přímý kop. Randák se z něj nemýlil. Následně hráči tvořící hru na straně Jenišovic vystřídali a hra se vyrovnala. Radčice se pomalu dostávaly do většího náporu a v 71. minutě se po rohovém kopu prosadil Strnad. Následně měly Radčice další obrovskou šanci, bohužel se ji nepodařilo dotáhnout. V 88. minutě Jenišovice zahrávaly další volný přímí kop (asi metr za velkým vápnem). K míči se opět postavil domácí Randák, který se ani na podruhé nemýlil a vymetl pravou šibenici Rádecké branky. Následně bylo utkání ukončeno.

 

Zpět