8. kolo Radčice x Hodkovice B 2:0 (0:0)

19.10.2019 15:00

II. třída OP Jablonecka
Radčice , 10 diváků, Rozhodčí: Srdinko Vladimír, Linhart Petr
Střelec: 67. (penalta) a 90. Strnad Daniel
ŽK: 1:3 (Slováček x Kyksa, kolomazník, Vérteši)
 

Radčice: Řehák T. - Zikmund (63. Novák), Koudelka, Řehák F., Veselý - Sůva, Slováček, Šturm, Řehák M. - Strnad, Kudrnáč
 

Hodkovice: Michalec - Vít, Kyksa, Jáč, Kolomazník, Hrubý, Vojtíšek (62. Sluka), Vérteši, Košek, Vaňo, Kovár (72. Šrůtek)

S docházkou to před zápasem pro Radčice opět nevypadlo dobře. Nakonec se však Radčice sešly ve slušné sestavě. Na stopera se vrátila opora v podobě Franty Řeháka, zálohu po delší době opět šéfovala legenda Radčic a útočník Strnad se chtěl před rodinou, které tvořila polovinu diváků ukázat.

První poločas byl opatrnější a nikdo nechtěl udělat zbytečnou chybu. Radčice se opět po čase potřebovaly chytnout a zápas s rezervou Hodkovic k tomu vybízel. Ve druhém poločase to již byly Radčice, které dokázaly svůj tlak proměnit v pokutový kop, který s přehledem proměnil Strnad. Hodkovice musely otevřít hru a v 90. minutě je svým druhým gólem dorazil Strnad. Brankář Řehák si tak v aktuální sezóně připsal již druhou nulu (po bezbrankové remíze s Jenišovicemi).

Radčice tak po třetí letos vyhrály, aktuálně mají 10 bodů a s Tanvaldem se dělí o 6. příčku. Příští týden se hraje již od 14 hodin ve Mšeně na umělé trávě. Radčice nejsou papírovým favoritem, nicméně vítězství nad Hodkovicemi je může posunout na vítěznou vlnu.

 

Zpět