5. kolo Tanvald x Radčice 5:1 (3:0)

21.09.2019 16:00

II. třída OP
Tanvald , 80 diváků | Rozhodčí: Šulc Miroslav, Rulec Lukáš, Rulec Ondřej, Linhart Petr

Střelci: 22., 26. 38. a 84. Tolvaj Ladislav, 75. Horváth Roman - 53. Novák Vladimír
ŽK: 1:3 (Horvát - Řehák T., Bujárek, Novák)
ČK: 0:2 (45. Řehák F., 90. Srbek)

Tabvald: Cihlář - Pohl, Kristek, Horváth, Kočib (67. Konkoly), Poselt, Ševic, Svoboda (85. Duštíra), Gallyas (82. Koželuh), Tolvaj (88 Tancer), Mlynář (75. Dunka)
Radčice: Řehák T. - Havlíček (46. Zikmund), Řehák F., Bujárek, Veselý - Sůva (46. Srbek), Novák, Koudelka, Šturm - Řehák M., Strnad

Radčice nebyly schopni od první minuty podržet dlouho balón na polovině soupeře. Několik akcí se však dalo proměnit, Radčice však buď nevystřelily, nebo pouze slabě, či nepřesně. Časté ztráty balónů způsobovaly Radčicím problémy. Tanvaldský útočník Tolvaj byl velmi rychlý. Ve 22. minutě se dokázal prosadit poprvé, ve 26. minutě po druhé a ve 38. minutě potřetí, kdy rádeckému gólmanovi proskočil balón pod tělem. Ve 44. minutě se řídil Tolvaj opět sám na branku, rádecký gólman ho stáhl při finální kličce k zemi a Tanvald kopal penaltu, kterou však Tanvald neproměnil. V 45. minutě po další hrubé chybě v rozehrávce, nekompromisně přerušil kapitán Řehák F. a za faul obdržel červenou kartu.

Druhý poločas byly Radčice lepším týmem i v deseti lidech. Radčice chtěly s výsledkem ještě něco udělat a tak vzadu to občas bylo velmi otevřené. v 53. minutě měl být vyloučen po druhé žluté kartě Horvát, rozhodčí však hráče pouze napomenul slovně. Z následného trestného kopu po dorážce snížil Novák na 3:1. Radčice se nadechovaly k tlaku a zapomínaly na zadní vrátka, čehož v 75. minutě využil Horvát a zvýšil na 4:1. Radčice to zlomilo a v 84. minutě svým čtvrtým gólem potvrdil výhru Tanvaldu opět Tolvaj. Slabý a nepříliš jistý výkon rozhodčího vedl k závěrečné šarvátce, při které byl vyloučen Srbek.

Radčice tak prohrály 5:1 a do dalších utkání přišly o kapitána a stopera Řeháka a ofenzivního Srbka.

Tento týden je volno a za čtrnáct dní přivítáme Kovo.

 

Zpět