4. kolo Radčice x Jenišovice B 0:0 (0:0)

14.09.2019 16:30

II. třída OP, Radčice
30 diváků, Rozhodčí: Albl Václav, Nestler Heinrich, Fridrich Jiří
ŽK: 3:2 (Řehák M, Řehák F., Šturm x Kočí, Prkno)

Radčice: Řehák T. - Havlíček, Řehák F., Koudelka, Veselý - Svoboda (52. Zikmund), Šturm, Novák, Sůva - Slováček, Řehák M.
Jenišovice: Cejnar - Svoboda, Fiala, Aron, Kočí, Strnad, Prkno, Bočok, Hubený O. (46. Resl), Sucharda (46. Hubený J.), Nedelchev

Za krásného podzimního počasí se odehrálo 4. kolo okresního přeboru na Jablonecku. V základní sestavě se po 18. měsících objevil Novák, chyběl však klíčový útočník Strnad, dále obránci Hádek, Bujárek a ofenzivní záložník Srbek, který již dostal milost od disciplinárky. Zápas příliš fotbalové krásy nepobral. Jenišovice odehrály první poločas v 10 lidech, Radčice tlačily, ale kvalitně vystřelit, či dokonce skórovat se jim však nepodařilo.

Do druhého poločasu dorazili Jenišovicím tři hráči z A-týmu, kteří hráli zápas již od 15 hodin. Čekalo se, že to nyní budou Jenišovice, kdo bude diktovat tempo hry. Obraz hry se však příliš nezměnil. časté ztráty balónů na obou stranách. Za zmínku snad je stojí tyč Jenišovic, či bezdůvodné naběhnutí v malém vápně do našeho gólmana hostujícím hráčem Prknem, které si však domácí kapitán Řehák nenechal líbit a důrazně mu za žlutou kartu předvedl, kdo je pánem v domácím vápně. Zápas tak byl ukončen za nerozhodného stavu 0:0. Jenišovice tím získali první letošní bod a Radčice sedmý, čímž poskočily o jedno místo v tabulce na průběžné 3. místo z důvodu zaváhání Železného Brodu v Zásadě.

Po zápase následovala oslava padesátin Dana Svobody až na zimu po setmění se akce vyvedla. Příští týden se hraje v Tanvaldu již od 16 hodin, tak přijďte podpořit Ruchadlo v boji o co nejlepší výsledek!

 

Zpět