2. kolo Radčice x Železný Bord B 0:2 (0:1)

31.08.2019 17:00

II. třída OP Jablonecka, Radčice

50 diváků, Rozhodčí: Vasko Ivan, Šindelář Jakub, Šálek Jakub

Střelci: 28. Drobný Milan, 57. Vozka Pavel

ŽK 1:0 (Koudelka)

Radčice: Řehák T. - Bujárek, Koudelka, Řehák F., Řehák M. - Havlíček, Sůva, Veselý, Šturm (46. Hádek) - Slováček, Strnad

železný Brod: Mařík - Škaloud (46. Musílek P.), Tunka, Jelínek, Musílek F., Kučera, Drobný, Olyanin (13. Hyška), Vozka, Makula, Šťastný

Do Radčic přijel favorizovaný soupeř ze Železného Brodu. Hrálo se za krásného letního počasí a početné divácké atmosféry. Železný Brod měl problém s radeckým trávníkem. Radčice od začátku moc nekombinovaly a vrátily se ke své dřívější nakopávané, která však nevedla ke zdárnému cíli. Železný Brod se také rychle přizpůsobil a zkoušel hrát na delší nakopávané balóny, které však dlouho nevedly ke zdárnému zakončení. Asi v 25. minutě nebezpečně tečoval střelu Železného Brodu domácí Sůva a míč jen těsně minul Řehákovu branku. Ve 28. minutě po špatně rozehraném autu, kdy míč ihned skončil v zámezí, Brod rychle rozehrál a přímočarou kombinační hrou Drobný skóroval (0:1 pro Železný Brod). Radčice měly pouze náznaky šancí, které však k finálnímu zakončení nevedly.

Druhý poločas začal obdobně, Radčice se dostávaly do šancí při standardních situací, kdy několikrát chybělo málo, byl to ale opět Železný Brod, který se v 57. minutě prosadil, kdy po rohu hlavičkoval osamocený Vozka. Radčice se ke konci snažily, více otevřeli hru a vytvořili si několik slibných šancí, nicméně otevřená rádecká obrana mohla také několikrát inkasovat a několikrát se musel vytáhnout domácí brankář Řehák. Dalšího gólu se diváci nedočkali a tak zápas skončil výhrou Železného Brodu 0:2.

Příští víkend v sobotu 7.9. od 17:00 sehrajeme další místní derby, tentokrát s rezervou Držkova v Držkově. Budeme rádi za podporu!

 

Zpět